Velkommen til landbrukets digitale møtearena!

Vi er glade for å ønske deg velkommen til landbrukets felles møteplattform på nett, hvor vi samler alle våre kurs, arrangementer og interne møter. Nettportalen er designet for å være en praktisk og tilgjengelig ressurs for deg, og vi håper det vil gjøre det enkelt for deg å holde deg oppdatert og engasjert i alt som skjer i landbrukssamvirkene.

På nettportalen vil du finne en rekke spennende funksjoner!

Primært vil portalen benyttes til gjennomføring av ulike webinarer og andre digitale arrangementer som du kan delta på for å utvide kunnskapen din. I tillegg vil nettportalen gi deg muligheten til å booke møter og samtaletråder med oss, landbrukssamvirker eller med andre brukere av portalen. Med andre ord ønsker vi å gjøre det enklere å etablere relevante treffpunkt på tvers av geografi og organisasjoner.

Vår visjon er å gjøre Landbrukssamvirkets nettportal til et sted der du kan finne all relevant informasjon og delta aktivt i fellesskapet vårt. Vi setter stor pris på din deltakelse, og vi oppfordrer deg til å bruke nettportalen som ditt første stopp når du ønsker å få de siste oppdateringene og ta del i våre arrangementer. Takk for at du er en del av Landbrukssamvirket, og vi håper nettportalen vil gi deg en berikende opplevelse i vår felles satsing for en sterk og bærekraftig landbrukssektor.

Velkommen inn i Norsk Landbrukssamvirke sin digitale møteplass:
Registrer bruker

Før du kan benytte deg av portalen, må du være registrert som bruker av den. Det gjør du enkelt her: registrer bruker. Fyll gjerne inn ditt visittkort sånn at andre medlemmer, tillitsvalgte og/eller ansatte i landbruket kan nettverke med deg!

Lurer du på noe, håper vi du tar kontakt!

Astri Liland

Ikon av person

Maren M. Heggland