Ta Grep

Ta  Grep er foreløpig utsatt på grunn av få påmeldte.

Vi har planer om å gjennomføre Ta grep sammen med Kåre Geir Lio.

Kåre Geir Lio er programleder i NNL, og siden 1997 har Kåre Geir ledet utallige programmer og prosesser innenfor leder-, organisasjons- og medarbeiderutvikling. Han er utdannet adjunkt fra Universitetet i Bergen og Høgskolen i Telemark, har tilleggsutdanning innen gestaltpsykologi og er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Ønsker du personlig og faglig utvikling og nettverksbygging som varer? Da vil Ta Grep være et fint program for deg!

Mål for programmet

Ta Grep ønsker å utvikle deltagerne til å bli trygge i rollen som ansvarlig tillitsvalgt på et høyt nivå. Det gir mulighet for innsikt og utvikling av deg selv, utvikling av dine kommunikasjonsferdigheter, teamutvikling og deg i rollen som leder for andre. Andre nyttige områder som programmet vil fokusere på er:

  • strategi
  • ivaretagelse av kontroll
  • styring og ledelse
  • styreevaluering
  • personlig utvikling
  • langtidsplanlegging

Gjennom programmet vil du også kunne bygge deg opp nyttige verktøy for fremtidig styrearbeid, samt gi deg motivasjon til å velge å påta deg sentrale verv for organisasjoner du er tillitsvalgt for.

Samlingsdagene vil bli fylt med foredrag, samtaler, oppgaver og tilbakemeldinger. Programmet vil benytte MAP som er et arbeidspsykologisk verktøy, spesialdesignet til bruk i lederutvikling, rekruttering, karriereveiledning og team- og ledergruppeutvikling.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Astri Liland som er ansvarlig for Landbruk Arena

Astri Liland