Aktuelt

Her vil du finne oversikt over hva vi i Norsk Landbrukssamvirke har jobbet med den senere tid og gjerne hva vi jobber med akkurat nå. Det vil også bli publisert ulike fagartikler rundt dagsaktuelle tema for landbrukssamvirkene, deres medlemmer og tillitsvalgte.

Lurer du på noe, så kontakt oss gjerne!

Kjære styreleder, tusen takk for innsatsen!

Mange styreverv er populære å få og stå i. Det er ikke så lett å si nei takk til gjenvalg når styrevervet oppleves som givende med interessante møter, gode middager og nyttige bekjentskap. Vi liker…

29. februar 2024
Les mer

Valgkomitéer er viktigere enn noen gang.

Det er færre bønder og de har det stadig travlere. Det er kamp om fremtidens tillitsvalgte. Heldigvis har vi engasjerte produsenter av begge kjønn og i forskjellige aldre. Vi trenger alle med. Nå er det…

29. februar 2024
Les mer

Den viktige samvirkekompetansen!

Norsk Landbrukssamvirke gjennomfører, i samarbeid med NMBU, kurs om samvirke med overordnet mål om å etablere en god forståelse for samvirke som organisasjonsform.

8. januar 2024
Les mer

Senter for samvirkeforskning

Formålet for senteret er å øke den faglige kompetansen om samvirke som organisasjonsform hos eiere og ansatte i Norsk Landbrukssamvirkets medlems- og samarbeidende organisasjoner.

8. januar 2024
Les mer

Regional samhandling i ny struktur!

Struktur og funksjon for regional samhandling er gjennom prosjektet “Regional samhandling” vurdert og revidert. Les mer om nye regionale Landbrukssamvirker!

8. september 2023
Les mer