Coop Europe gjennomførte generalforsamling på Ås

27. mai 2023

Norsk Landbrukssamvirke hadde gleden av å være vertskap for Coop Europe sin generalforsamling og fagsamling i Norge.

Deler av arrangementet ble lagt til NBMUs Campus på Ås, der Vitenparken ga fine rammer for blant annet gjennomføring av utdanningsverksted med fokus på betydningen av samarbeid i dagens utdanningslandskap og hvordan en kan forbedre dette. Spennende dager, les mer på Coop Europe sin oppsummering av samlingen.

 

Bilder fra samlingen til Coop Europe
“familiebilde” av den europeiske samvirkefamilien President Ariel Guarco foretok den offisielle åpningen av generalforsamlingen
Administrerende direktør i Norsk Landbrukssamvirke ønsket velkommen Sigurd Rysstad fra NMBU og Senter for samvirkeforskning deltok i workshops og knyttet gode kontakter med kollegaer fra Europa
Fagdagen inneholdt workshop om klima og workshop om utdannelse. Det ble nyttige innspill fra panelet og fra salen. Dag 2 ble viet generalforsamling og vedtak og veien videre for Coop Europe. President Susanne Westhausen gjennomgikk status i strategiprosessen.